Mire elkezdem a legújabb cikket, már pont nem aktuális a mondanivalóm, mert addigra mindig változnak kicsit a dolgok. Most éppen az időjárásra akartam panaszkodni, pedig 3 napja verőfényes napsütés jellemzi az időjárást. Ennek ellenére a múlt heti rossz idő miatt az elmúlt hétvégén sajnos szüret-szünet volt. Reméljük, ezen a héten ismét szép adag termésre érek haza. Nagyon kéne most a hosszabb jó idő, hiszen egy csomó chili még csak most hozza idei első virágait!

Második témaként a nyáron elvetett dísz chilikről fogok beszélni. Nos, egészen szépen fejlődnek a szobámban. Habár elég kínkeservesen akartak kicsírázni, mostanra eléggé megerősödtek ahhoz, hogy biztosan megmaradjanak. Kezdők hibáját követtem el, amikor nem címkéztem fel a palántákat, így kb meglepetés lesz, hogy melyik-melyik valójában :D

Jöjjenek a képek!

Itt látható, hogy ez az alig 2 hónapos kis palánta máris virágot akar hozni! Hát nem aranyos? :-)

SNC01046.jpg

A kis palánták:

SNC01044.jpg

Édesapám meglepett egy termésekkel teli chilivel (a fajtája sajnos ismeretlen számomra), úgyhogy már a szobámban is tudok szüretelni! Ezúton is köszönöm neki! :-)

SNC01043.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csiposakos.blog.hu/api/trackback/id/tr745587228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása