Győztesek és vesztesek

 2013.04.12. 17:47

Egy kis kitekintés jön most a 2013-as vetéseim egy részéről. Először jöjjenek a "győztesek" - azok a szerencsések, akik az eddigi legnagyobb volumenű ültetési akcióm során kikeltek:

1. kép balról jobbra:

3 db Pasilla

1 db Habanero Chocolate

4 db Cayenne

SNC00703a.jpg

2. kép balról jobbra:

1 db Jalapeno Early

1 db Bhut Jolokia

1 db Red Savina

1 db Dorset Naga

1 db Chili mix (ajándék ismeretlen paprika)

2 db Lila Magyar Chili

SNC00704.jpg

Láthatjuk, hogy sajnos elég siralmas lett az eredmény, hiszen 48! magot vetettem el és mindössze 15 kelt ki. Na sebaj, majd legközelebb jobb lesz!

Most jöjjenek a "vesztesek". Ők azért kapták ezt a titulust, mert ők a 4. 5. és a 6. Cayenne paprikák, akik ugyanazt a ronda vírusos betegséget kapják meg. Nem akarom rögtön temetni őket, de sajnos 3 társuk már áldozatul esett ennek a betegségnek. Ezeket az ifjoncokat most (talán ezúttal időben) megpermeteztem rézzel és elkülönítettem őket. Nagyon remélem, hogy ők legalább túlélik.

SNC00705.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csiposakos.blog.hu/api/trackback/id/tr665587244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása